Croissanterie

Al 30 jaar een begrip in Den Helder!

Home » Laatste nieuws » We bestaan 30 jaar en dat vieren we graag met u!

We bestaan 30 jaar en dat vieren we graag met u!

“Wat er te winnen valt? Een cheque van 350 euro voor een reisje naar Parijs. Wie het winnende lootje in handen heeft, krijgt deze prijs aangeboden van Gaby Haeck, eigenaar van broodjeszaak Lodewijk Hendrikse. De onderneming in de binnenstad bestaat dertig jaar.

De winnaar van de lootjesactie wordt zaterdag 5 april tussen 15 en 16 uur bekendgemaakt. Bovendien geldt deze dag dat alle broodjes voor de helft van de prijs over de toonbank gaan.

In 1984 zijn Lodewijk en Thea Hendrikse gestart met hun zaak, Gaby Haeck werkte toen nog in een ander filiaal, maar al snel kwam ze aan de Keizerstraat 54 aan het werk. “In 1990 werd mijn man Richard benaderd of hij zin had om de keuken en catering op zich te nemen. In 1994 werd de zaak aan ons aangeboden.” Richard vult lachend aan: “Met de omzetgegevens op een stukje papier ben ik toen gaan praten met een boekhouder.”

Inmiddels is het uitgegroeid tot een waar familiebedrijf. Dochter Mitsy en zoon Thjardo werken net zo hard mee aan het succes. Maar zonder de hulp van hun andere krachten Mandy, Bodine en Janey zouden ze het niet redden, aldus Gaby. De succesformule van de zaak is een vriendelijke en snelle service voor goedkope en lekkere broodjes.

De lootjesactie loopt nog tot en met zaterdag 5 april 14.30 uur. Klanten krijgen bij besteding van 10 euro een lootje.”

http://www.dichtbij.nl/noordkop/regio/artikel/3454365/croissanterie-viert-dertigjarig-bestaan-met-al-haar-klanten.aspx